Stołówka


 

Abonament za m-c kwiecień 2017r. – 80.00 zł

Prosimy  o terminowe wpłaty oraz  o prawidłowym opisie

( imię i nazwisko,  klasa miesiąc i rok )

 

Regulamin wpłat i odliczeń za obiady

  1. Wpłaty za obiady
  2. Opłatę za obiady należy uiszczać na rachunek bankowy od 1-go do 10-go dnia każdego bieżącego miesiąca.

( 10 –go wpłata powinna być zaksięgowana na koncie stołówki).

Prosimy o niedokonywanie wpłat za obiady przed pierwszym dniem miesiąca oraz

  • o niedokonywanie wpłat za następne miesiące.
  • Opłaty za obiady dokonuję się przelewem na konto:

        80 1030 1508 0000 0005 5083 1074

  1. Prosimy nie przesyłać potwierdzeń wpłat.
  2. Prosimy aby wpłata za obiady zawierała:

-imię i nazwisko ucznia

– klasę

– miesiąc za który dokonuje się wpłaty

  1. Odwoływanie obiadów
  2. Rezygnację z obiadów w danym miesiącu należy zgłosić do ostatniego dnia poprzedniego miesiąca.
  3. Obiady należy odwołać dzień wcześniej

(uchwała Prezydent m. st. Warszawy  Nr 2048 z 2008 r.)

  1. Obiady odwołuje się telefonicznie lub osobiście w sekretariacie szkoły.
  2. Odwołanie obiadów w wypadku wyjść grupowych należy odwołać 2 doby wcześniej.

III. Zwroty za obiady

  1. Zwroty wypłacane są wyłącznie gotówkowo po zakończonym miesiącu.
  2. Prosimy nie pomniejszać wpłat o niewykorzystane obiady.
  3. Zwroty za obiady wypłacane będę za 3 miesiące wstecz.
  4. Nie odebrane zwroty do 31 grudnia i 30 czerwca zasilą konto obiadowe.

Ważne

Kuchnia do 10-go dnia każdego miesiąca przygotowuje obiady dla wszystkich uczniów korzystających z obiadów w poprzednim miesiącu, dlatego w przypadku niepowiadomienia                    o rezygnacji automatycznie naliczany jest koszt obiadu, który należy opłacić.

JADŁOSPIS OD 24.04.-28.04.2017 r.

          

    

24.04.Poniedziałek    25.04.Wtorek

 

26.04.  Środa 27.04. Czwartek 28.04. Piątek
Zupa koperkowa 250ml.

Makaron 150g.

Sos mięsno-pomidorowy150g.

Kompot 200ml.

Owoc

 

 

Barszcz biały  250ml.

Roladki z drobiu 100g.

Ziemniaki 150g.

Sałatka z pomidorów 100g.

Kompot 200ml.

 

Krupnik 250ml.

Ryba pieczona 100g.

Ziemniaki150g.

Surówka z kapusty białej 100g.

Kompot 200ml.

 

Zupa pomidorowa 250ml.

Kotlet pożarski 80g.

Ziemniaki 150g.

Bukiet warzyw 100g.

Napój owocowy 200ml.

Owoc

Zupa z soczewicy 250ml.

Makaron 150g.

Polewa serowo-truskawkowa 150g.

Woda 1 szt.

 

01.05.Poniedziałek 02.05. Wtorek 03.05.Środa 04.05.Czwartek 05.05. Piątek
      .