Stołówka


 

Abonament za m-c czerwiec 2017r. – 70.00 zł

Prosimy  o terminowe wpłaty oraz  o prawidłowym opisie

( imię i nazwisko,  klasa miesiąc i rok )

 

Regulamin wpłat i odliczeń za obiady

  1. Wpłaty za obiady
  2. Opłatę za obiady należy uiszczać na rachunek bankowy od 1-go do 10-go dnia każdego bieżącego miesiąca.

( 10 –go wpłata powinna być zaksięgowana na koncie stołówki).

Prosimy o niedokonywanie wpłat za obiady przed pierwszym dniem miesiąca oraz

  • o niedokonywanie wpłat za następne miesiące.
  • Opłaty za obiady dokonuję się przelewem na konto:

        80 1030 1508 0000 0005 5083 1074

  1. Prosimy nie przesyłać potwierdzeń wpłat.
  2. Prosimy aby wpłata za obiady zawierała:

-imię i nazwisko ucznia

– klasę

– miesiąc za który dokonuje się wpłaty

  1. Odwoływanie obiadów
  2. Rezygnację z obiadów w danym miesiącu należy zgłosić do ostatniego dnia poprzedniego miesiąca.
  3. Obiady należy odwołać dzień wcześniej

(uchwała Prezydent m. st. Warszawy  Nr 2048 z 2008 r.)

  1. Obiady odwołuje się telefonicznie lub osobiście w sekretariacie szkoły.
  2. Odwołanie obiadów w wypadku wyjść grupowych należy odwołać 2 doby wcześniej.

III. Zwroty za obiady

  1. Zwroty wypłacane są wyłącznie gotówkowo po zakończonym miesiącu.
  2. Prosimy nie pomniejszać wpłat o niewykorzystane obiady.
  3. Zwroty za obiady wypłacane będę za 3 miesiące wstecz.
  4. Nie odebrane zwroty do 31 grudnia i 30 czerwca zasilą konto obiadowe.

Ważne

Kuchnia do 10-go dnia każdego miesiąca przygotowuje obiady dla wszystkich uczniów korzystających z obiadów w poprzednim miesiącu, dlatego w przypadku niepowiadomienia                    o rezygnacji automatycznie naliczany jest koszt obiadu, który należy opłacić.

JADŁOSPIS OD 19.06.-22.06.2017 r

19.06.Poniedziałek    20.06.Wtorek

 

21.06. Środa 22.06. Czwartek 23.06. Piątek
Kapuśniak 250ml.

Ryba pieczona 100g.

Ziemniaki 150g.

Surówka z marchwi i ogórka 100g.

Kompot 200ml.

 

Zupa pomidorowa 250ml.

Filet kurczaka w cieście kokosowym 120g.

Ziemniaki150g.

Sałata z sosem winegret 60g.

Kompot 200ml.

 

Zupa z soczewicy 250ml.

Kopytka z sosem pieczarkowym 250g.

Surówka z pomidorów 100g

Kompot 200ml.

 

.

 

Zupa jarzynowa  250ml

Gulasz cielęcy 100g.

Ryż 150g.

Surówka z warzyw mieszanych 100g.

Kompot 200ml.

 

 
26.06. Poniedziałek 27.06. Wtorek 28.06. Środa 29.06.Czwartek 30.06. Piątek
 

WAKACJE

 

 

 

WAKACJE

 

WAKACJE

 

 

 

 

WAKACJE

 

 

WAKACJE